Script en co

rondom tekst & schrijven

SCRIPT EN CO rondom tekst en schrijven

Bij Script en co vind je alles wat je nodig hebt om de kunst van het schrijven te ontdekken en jouw creatieve schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu een beginner bent die met plezier beter verhalen of gedichten wil schrijven, een gevorderde schrijver op zoek naar inspiratie, een auteur wel wat feedback kan gebruiken, of een woordkunstenaar op zoek naar een podium in Groningen: Script en co biedt allerlei activiteiten om je schrijftalent te ontdekken en te ontwikkelen.

Laat je verrassen door de inspirerende schrijfcursussen, boeiende workshops en praktische trainingen. Krijg persoonlijke schrijfbegeleiding om jouw schrijfambities te verwezenlijken. Doe een keer mee aan het maandelijkse schrijfcafé of draag voor op het podium van het Dichterscafé.

Bij Script en co draait alles om jouw schrijfinspiratie. Meld je aan, ontdek en laat je creativiteit stromen.

Je krijgt les van Krista Middel, gecertificeerd schrijfdocent, schrijver en dichter.

Script en co biedt schrijfcursussen creatief schrijven en poëzie, diverse schrijfworkshops, een maandelijks schrijfcafé, een maandelijks dichterspodium, schrijfbegeleiding en cursussen/workshops op maat voor organisaties en scholen. 


Naar de agenda 2024/2025 en inschrijfformulier


op maat

schrijfbegeleiding 

redactie en feedback op tekst

cursussen en workshops voor organisaties en particulieren

lessen creatief schrijven voor scholen, zowel proza als poëzie


zakelijk 

trainingen en workshops zakelijk schrijven

creatieve workshops teambuilding | bedrijfsuitje


cursus Schrijf je loopbaan©

in vier dagdelen antwoord op je loopbaanvraag door middel van gerichte creatieve schrijfopdrachten in deze inspirerende cursus Schrijf je loopbaan©!

 

Contact opnemen


locatie Groningen

De meeste cursussen worden gegeven bij Script en co in de Hortusbuurt in Groningen. Op locatie, online en in company is ook mogelijk.


Op de hoogte blijven? 

Wil jij ook elke maand artikelen over creatief schrijven, boekentips, een uitgelichte schrijfwedstrijd, een korte schrijfopdracht, het gedicht van de maand, en meer per mail?  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!


Naar de nieuwsbrief en het schrijfstarterabonnement

 

E-mailen
Bellen
Info