Script en co

rondom tekst & schrijven

Krista Middel - schrijver, dichter, docent, trainer

"In de cursussen en workshops breng ik mijn enthousiasme voor en kennis van creatief en zakelijk schrijven op een inspirerende manier over. 

Ik combineer mijn liefde voor schrijven en taal met het plezier dat ik heb in organiseren en lesgeven."


Sinds ik mij kan herinneren lees en schrijf ik graag. Jarenlang volgde ik zelf enthousiast allerlei schrijfcursussen en schrijf nog steeds vele pagina’s tijdens schrijfweken. Dit heeft me niet alleen geïnspireerd en mijn creativiteit aangewakkerd, ik ben er ook beter door gaan schrijven.

Om mijn liefde voor schrijven en taal op een didactische en creatieve manier over te brengen, heb ik de opleiding gedaan bij Dactylus, academie voor schrijfdocenten, en ben ik sinds 2016 gecertificeerd docent creatief schrijven. Ik volg nog steeds regelmatig masterclasses creatief schrijven en poëzie. 

Een andere tak van sport zijn de zakelijke schrijftrainingen, workshops op maat en bijvoorbeeld de training Schrijf je loopbaan©. Hierbij komt mijn ervaring en kennis op het gebied van mens, arbeid en organisaties goed van pas. 

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd trainer Schrijf je loopbaan@, een training die ik ook met veel plezier geef. 

Naast het lesgeven schrijf ik zelf ook graag. In 2018 is mijn dichtbundel Liefde, bedvogelen en andere treurnis uitgekomen. Er staat regelmatig een verhaal of gedicht van mij in een bundel. Een paar voorbeelden vind je hier.

Ik ben aangesloten bij ikwilschrijven.nl. Een initiatief van het Netwerk Schrijfdocenten waarvan ik lid ben. Samen vergroten we de aandacht voor creatief schrijven door het delen van kennis en ervaring en zorgen voor meer zichtbaarheid van schrijfdocenten en hun producten. 

Voor meer informatie over opleiding en werkervaring verwijs ik naar mijn profiel op LinkedIn


"Voor goed schrijven is passie alleen niet genoeg. Het gaat ook om veel doen, bijschaven, schrappen, feedback, herschrijven en opnieuw beginnen!"

      - Krista Middel

E-mailen
Bellen
Info