Script en co

rondom tekst & schrijven

cursus Schrijf je loopbaan©

Wil je (weer) blij en tevreden zijn in je werksituatie? 

Wil je een andere richting inslaan en weet je nog niet welke? 

In deze cursus krijg je in vier dagdelen inzicht en antwoord op jouw loopbaanvraag of het thema dat je op dit moment bezighoudt. Met een uitvoerbaar plan om meteen mee te beginnen.


cursus Schrijf je loopbaan©

Door creatieve schrijfopdrachten met verschillende thema's krijg je zicht op wat echt belangrijk voor je is.

Je gaat al schrijvend keuzes en uitvoerbare plannen maken, waarmee je een positieve wending geeft aan je werk en/of leven. 

Er ontstaan nieuwe inzichten en je komt in beweging. Je krijgt ideeën voor nieuwe stappen en kunt hierover met anderen uitwisselen en geïnspireerd raken!

In een kleine groep van 3-6 mensen vind je in vier dagdelen inzichten en antwoorden die passen bij de loopbaanvraag of het thema dat jou bezighoudt. 


voor wie 

Je wilt je bijvoorbeeld verder ontwikkelen maar weet niet goed in welke richting. Of je bent zelfstandig ondernemer en zoekt naar nieuwe uitdagingenMisschien stop je binnenkort met werken en ben je op zoek naar een andere invulling van je leven.

Kortom, als je op zoek bent naar meer plezier, verandering en voldoening in je (werkende) leven is deze training iets voor jou!


praktische informatie

De cursus bestaat uit vier dagdelen met elk een eigen thema

- behoefte aan verandering 

- plezier en voldoening

- dromen, belemmeringen en mogelijkheden

- in beweging komen, een plan maken


Docent Krista Middel, gecertificeerd trainer Schrijf je loopbaan©

Heb je belangstelling voor deze cursus, laat het dan vooral weten via het contactformulier, dan houd ik je op de hoogte van de startdatum van de eerstvolgende cursus.


Naar het contactformulier

 

E-mailen
Bellen
Info